Veteraner med pårørende på Fosen inviteres til å benytte seg av felles busstransport til og fra veteranmarkering 8. mai i Nidaros domkirke og Erkebispegården.


Trøndelag fylkeskommune, og Trondheim kommune ønsker sammen med fylkets øvrige kommuner, Luftkrigsskolen og Luftforsvarets Musikkorps å hedre veteraner i Trøndelag som har tjenestegjort i utlandet. Veteranmarkeringen starter klokken 16.00 i Nidarosdomen, dørene åpner kl. 15.40. Etter seremonien i Nidarosdomen inviteres deltakerne til Erkebispegården for utdeling av kommune- og fylkesnål, og enkel servering. 

Arrangementet er ferdig ca. kl. 19.00. Hele det historiske anlegget er åpent under arrangementet, og det er mulig å besøke både Museet og Rustkammeret.

Antrekk
: Sivilt, eventuelt med hodeplagg, skjerf og/eller avdelingsmerke fra internasjonal operasjon.

For veteraner med pårørende bosatt på Fosen er det mulig å benytte seg av felles buss-transport tur/ retur. Tilbudet er gratis. Avreise fra Indre Fosen, Osen, Ørland og Åfjord kommune. Alle ordførerne på Fosen deltar også på arrangementet, og på felles busstransport. Se nærmere informasjon om oppmøtested og tidspunkt i påmeldingsskjema. 

For påmelding trykk på link: Trykk her for påmelding  

Påmeldingsfrist fredag 19. april.

Ved spørsmål om arrangementet kontakt Julie Sundli på tlf: 926 367 84, eller på
mail julie.sundli@fosen-helse.no