Eirik Aronsen blir ny daglig leder i Fosen Helse IKS

Eirik Aronsen (36) er tilsatt som ny daglig leder i Fosen Helse IKS. – Vi er svært glade for at Eirik takket ja til å bli Fosen Helse IKS sin nye leder, sier styreleder Per Ola Johansen. Med Eirik Aronsen får det interkommunale selskapet en engasjert leder med god kompetanse og erfaring fra strategiarbeid,
digitalisering og offentlig forvaltning. Eirik er utdannet ved Universitetet i Oslo og har en mastergrad i forvaltningsinformatikk.

-Vi har hatt en grundig prosess med bistand fra ekstern rådgiver, og vi er trygge på at Eirik har den kompetanse og de egenskapene som skal til for å lede og videreutvikle virksomheten, sier Johansen.

Eirik Aronsen kommer fra stiling som leder strategiske satsninger i Fosen Helse IKS, hvor han har vært siden 2020. Aronsen har tidligere erfaring fra både offentlig og privat sektor, blant annet som seniorrådgiver i Direktoratet for e-helse og seniorkonsulent i Rambøll Management Consulting.

– Jeg ser frem til å starte som daglig leder i Fosen Helse IKS. Helsetjenesten i Norge er kanskje inne i den største og mest krevende omstillingen noensinne. Tiden fremover blir derfor spennende og lærerik. Jeg har stort tro på at Fosen helse IKS sammen med sine eierkommuner og St. Olavs hospital skal legge til rette for god utvikling i vår region. Jeg vet det er mange dyktige ansatte i selskapet og ellers i våre eierkommuner, så jeg gleder meg til å bidra og ta fatt på jobben sier Eirik Aronsen. Eirik tiltrer stilingen 1. mars.

Kontaktperson:
Styreleder: Per Ola Johansen (tlf. 908 64 799