hair

«Optimisten», støttegruppen for kreftrammede, er etablert for å støtte de som enten er eller har vært syk selv eller som står ved siden av en av sine kjære som er syk. Den er for de som føler at de vil dele sine erfaringer, styrke og håp med de andre som er i samme situasjon. Gruppen har fokus på helse, mestring og selvhjelp.

På “Optimistens” gruppemøter får deltakere lufte tankene sine hvis de ønsker dette eller bare være med og slappe av hvis de ikke har lyst å snakke selv. På hvert møte har vi et tema som vi diskuterer i felleskap.

Neste møte for folk fra Ørland og Bjugn er på torsdag 9.4., kl. 18.30, på H2 Brekstad Hårsenteret, Yrjars gate 1.

Dette møtet er bare for damer!

En kreftbehandling forandrer ofte utseendet. Man kan miste håret, øyenvipper og øyenbryn. Mange mener at dette er veldig dramatisk og de kjenner seg ikke igjen. Det er også vanlig med vekttap, steroidbehandlingen kan forårsake hevelse i ansiktet og humøret er ikke på topp bestandig.

Frisører Gunbjørg Caspersen og Maria Johanssen gir oss råd om sminke, hår og eventuelt parykk. Vi skal sminke oss og kanskje lærer vi noe nytt. Og selvfølgelig skal vi drikke kaffe, prate og har det koselig sammen.

“Optimistens” møtekvelder er gratis for deltakere!

LogoColorTextBelow

Velkommen!

For påmelding og informasjon, ring eller send tekstmelding til kreftkoordinator Merike Pallas, tel.: 948 36 802